Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bagtalt

Hejsa vi er nogle piger,

før havde vi en stor pigegruppe,

men nu er vi to.

De andre piger bliver ved med at bagtale os

og give os dræberblik

uden vi har gjort noget

og de gider ikke engang at snakke til os,

sådan der er virkelig drama

og jeg går bare rundt og er sur hele tiden,

hvad gør vi?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej venner. Jeg kan godt se problemet, det super træls. prøv at snak med dem, se det fra deres side. jeg tænker i kan flytte skole hvis det hele brænder sammen. held og lykke

  • m, Pige, 15 år

Hej pige på 13, forstår godt det irreterende, men det jeg altid gør er at: holde fokus på mine rigtige venner og mig selv, bare elske mig selv for den jeg er og få det nigative vent til noget poitivt! Det kan være ret svært nogle gange, men er bare glad for det jeg har, og de venner jeg har. Jeg håber det kan hjælpe dig lidt, og det blir bedre!

  • N.M, Pige, 15 år

I kan prøve at lege med hinanden eller prøv at glemme det du kan også prøve at Ignorer dem håber at jeg kan hjælpe ps har selv prøvet det😃

  • Elinor, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat