Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ask.fm

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg er rigtig ked af at høre, hvad der er sket mellem dig og din veninde. Men umiddelbart ville jeg råde dig til, at slette ask. Simpelthen deaktiver din konto, så kan ingen sende dig spørgsmål og ingen kan se din profil. Derefter skal du måske prøve og snakke med din veninde. Få talt ud omkring, hvad det hele egentlig handler om. Der er tre versioner af alle sager, din version, hendes version og sandheden. Hør hendes version først og derefter fortæl hende din, derefter kan I måske komme frem til, at det hele, måske, har været en stor misforståelse.

Håber mit råd hjalp dig. Held og lykke 🙂

  • Line, 16 år

Mit bedste råd ville simpelt nok være at slette det hele. Slette ask.fm og alt der har med det at gøre. Bagefter synes jeg du skal prøve at skrive til din veninde/eksveninde, og sige undskyld, og at du synes det er blevet for meget, at du er ked af alt det der er sket, og om hun kan tilgive dig. Måske føler du ikke det er din skyld, og det er det nok heller ikke, men så bliver der skabt fred. Det her er nok ikke sjovt for nogle parter. Jeg håber du finder ud af det, og for det godt.

  • Louteas, 14 år

Hej pige,
Ej, hvor ærgerligt at i er kommet op at skændes over et så dumt et medie som ask.fm.
Hvad er egentligt meningen med ask.fm? At hænge folk ud og kunne nedgøre folk anonymt? Synes godt nok det er det dummeste medie der nogensinde er blevet skabt.
Som de andre skriver synes jeg også at du skal slette det. Ask.fm bliver ikke brugt til andet end hate, så hvorfor have appen? Har selv slettet den da jeg hver dag gik ind på appen kunne se hadefulde kommentarer til uskyldige søde mennesker. Slet appen, snak med din veninde og din mor og far. Jeg synes det vigtigste i din situation er at få snakket med nogen.
Det virker som om du er rigtig ked af det, og jeg er sikker på at dine forældre vil kunne forstå og hjælpe dig.
Så synes jeg også du skal sige undskyld til din veninde, selvom du måske ikke føler det er dig der har gjort noget galt, så bliver én af jer nød til at tage det første skridt mod en afslutning på jeres skænderi.
Så må du håbe at hun forstår det, og selv får sagt undskyld! Ellers er hun ærligt talt ikke det værd.
Håber alt løser sig og bliver godt igen mellem dig og din veninde!
Knus<3

  • 2isbetterthan1, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan er dit digitale fællesskab?

Når man skriver sammen online, kan tonen hurtigt blive grovere, og vi kan nemt misforstå hinanden. Det kan være fordi, vi ikke kan se andres reaktioner, og derfor ikke opdager, at de måske er blevet kede af det.

Er du blevet mobbet, holdt udenfor eller talt grimt til på nettet, er det ikke okay. Og der er heldigvis en masse voksne, som skal hjælpe dig med at få det stoppet, så du kan få det bedre.

Klik dig videre her og få gode råd til dit digitale liv og fællesskab!

Trin for trin hjælp
Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig.

Er dine private billeder blevet delt?

billeddeling

Er dine private billeder blevet delt? Eller har du selv delt billeder eller videoer?

Uanset om du selv har delt, har modtaget noget eller selv er blevet krænket, er det det vigtigt, at du reagerer.

Læs mere her og få hjælp til, hvad du kan gøre hvis du er stødt på det eller selv har været udsat for billeddeling. Du kan også få gode råd, læse andre børns breve, quizze eller se film om billeddeling.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat