Brev

Alt er galt

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Folk har også altid kommenteret mit hår på en dårlig måde. Jeg har lært at være ligeglad med hvad de fleste siger, og det burde du også være. Helt ærligt det er mega svært at lære at være ligeglad, men jo mindre du tænker på det, jo mere begynder du at være ligeglad. Jeg kan godt se det gpr dig meget på, men ja… mit råd er at lade vær med at tænke på hvad folk der ikke betyder noget for dig siger

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er selfølgelig trist at du ikke er så vild med dit hår, det er jeg heler ik selv! Jeg fik afvide af min veninde at jeg skulle tænke på at dem der siger at mit hpr er grimt de har det dårligt og måske syntes de også selv at de har noget grimt hår! Så måske vis det ville klæde dig kunne du måske prøve med en hat,kap eller en kasket

  • Anonym, Pige, 12 år

Altså hår you know det er hår hvis de bliver ved så diss dem tilbage med deres hår bro

  • brooother, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om

hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide

Trin-for-trin hjælp