Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Alle folk synes jeg er grim

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Sociale medier er for det meste overfladiske.

Alle ser udseende forskelligt. Man kan sagtens være selvkritisk og syntes at man er grim dog er det sjældent alle synes det

Du skriver du får hate hver dag. Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvor slemt du har det. Men vil råde dig til at snakke med en voksen fx en lærer eller dine forældre.

I forhold til du sidder på dit værelse hver dag er det nok noget du selv skal arbejde med. Tror vi er mange der har nogle problemer på den front. Nu ved jeg ikke om du har nogen bekendtskaber i din klasse men du kunne jo prøve at skrive til en og spørge om i kunne være sammen efter skole.

Du 13 år. Please ikke gå rundt og tænk alt for meget over udseende du har lang tid til alt udvikle dig rent fysisk. Men i forhold til venner kræver det en indsats.

Held og Lykke 🙂

  • X, 18 år

Hej
Bare fordi andre kalder dig det betyder ikke at du er det
Fx andre kalder mig emo og hestepige

Men det er jeg godt klar over jeg ikke er
Grunden til folk mobber ovs. Er fordi de selv er blevet det og de er bange for at blive mobbet igen så de mobber andre så ingen tør at mobbe dem der mobber

De kan også mobbe hvis du virker alt for sød fordi så tror de at du ikke har nogle følelser og ikke tør at sige fra

Eller fordi de er misundelige på at de ikke ligner dig (pæn)

Men det ligemeget hvis du var grim eller ej

Jeg er ret sikker på at 85% af verden ikke går op i udseende men personligheden

Men hvis du var så betyder det ikke noget generelt og i sidste ende

Fx når du dør så vil der aldrig være nogle der siger “ej jeg er glad for at han er død han var også grim” tro mig ingen siger det

Hvis du kikker på sociale medier så er 90% af alle menneskene har filter på eller har brugt Photoshop, fordi de ikke tør at vise hvordan de ser ud men det jo dumt at de gør det fordi folk der kikker på dem sammenligner dem med sig selv også tænker at de er grimme

Du skal ikke tage dig af dem det er dem der er problemet ikke dig så hvis de siger det igen så kan du spørge om de er okay eller spørge hvorfor de er lede imod andre mennesker

Hvis du gør det går de sikkert i stå og ved ikke helt hvad de skal svare

Jeg håber du kunne bruge det❤️

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat