Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

alene eller ej?

hej

 

er en dreng på 6

som har en der hedder noah imin klasse,

han driller/mobbermig hver dag.

 

hvad kan jeg gøre for at han stopper?

Svar fra andre

Børn

hej jeg er en dreng på 13 år bare lad være med at tag dig af det vis det ikke hjælper så tage det som et kompligmang så er det ik sjovt mere

  • fff, Dreng, 13 år

Hej dreng på 6 år
vi syntes at du skal sige det til en voksen eller en lærer eller forældre

kh mig

  • deToPiger, 12 år

Hej dreng på 6 år
Mit råd til dig ville være at snakke med en voksen. Det kan være svært at gå meden tanke om at man bliver mobbet og ikke gøre noget ved det. Nu er du også kun 6 år og det kan føles voldsomt, så snak med nogle om det. Det kan være dine forældre, din klasselære, en pædagog eller bare en voksen du føler dig tryk ved. Du kan også snakke med nogle fra din klasse om det, men nu er i så små, så måske er det bare bedst at snakke med en voksen. Men mærk efter og se hvad du syntes;)
Hilsen Pige på 13
p.s håber at det bliver bedre.

  • Chili, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat