Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Help

De andre børn i skolen draler mig

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 10☘️
Jeg er meget ked af at du bliver drillet og det er der ingen der fortjener!
Du har nok hørt det mange gange fordi det er det eneste folk sige at du skal tage fat i en voksen du stoler på eller en af dine forældre og det kan være svært især når de ikke rigtig tager sig af det.
Men jeg syntes stadig at du skal sige til din mor eller far at du bliver drillet og at det er svært for dig, måske også at de skal snakke med deres forældre og se hvad de kan gøre ved det.
Det er meget sejt at du skriver det her til BørneTelefonen og ikke bare sidder med det alene
Mvh

  • Anonym, Pige

Hej mit råd vil være at ænden skal du sige det til din mor og far eller så skal du sige det til en lære eller få hjælp af dine venner

Jeg er selv blevet drillet nå jeg var lille og det brød jeg mig ikke om og skolen gjorde ikke noget hved det så keg fik nogen af de ældre børn til at skramme drengen væk der drillede mig uden noget voldigt sket eller nogen der blev ked af det. Og så var jeg glad igen😁

  • Julius, Dreng, 15 år

Hej Pige på 10,

Jeg må selv sige det som en der desværre blev mobbet og drillet. Det mega flot du tager mod til at dele det med os at du bliver drillet jeg vil forslå at sige det til dine forældre eller lærere. Ville selv starte med forældrene så de kan tage sig af det. Vil gerne huske dig og andre på at i aldrig er problemet og folk driller eller mobber jer fordi i har noget de ikke har og de Jalu. Dbh dreng på 15 ❤️

  • A, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat