Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bange for menstruation på badeferie

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg har selv prøvet ikke kunde bade på en bade ferie 2 gang jeg havde min mens. Det var ikke så slemt ikke at kunde bade, jeg soppede bare. Og altså hvis jeg er på stranden nu og har min mens uden der er et toilet, venter jeg bare til jeg kommer hjem med at tage den ud, det kan man sagtens.

  • Anonym, Pige, 14 år

Kære pige du kan jo bruge en tampon (hvis det er noget du føler du har løst til) eller også kan du bare soppe i vandet men det behøver du ik bekymre dig om det er jo slet ikke sikker at du lige får det der i starten kan man sagtens blive en måned forsinket da den somregel er uretmæssig i starten men hvis det er noget du tænker meget over så snak evt. med din mor eller en store søster (hvis du har en) om det

  • Anonym, Pige, 16 år

Jeg har hørt der er bikinier med indbyggede bind, jeg skal også snart til Lalandia med min fritidsinstitution og den pige jeg er forelsket i, og min mens ligger lige oven i turen. Jeg har også tænkt mig at kigge på menstruationsbikini. Du kan i hvert fald prøve at kigge på det med din mor.
Held og lykke

  • Anonym, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er og få gode råd til, hvordan du taler om den og en guide til bind, tampon og menstruationskop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat