Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Underlig menstration

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey. Nu er jeg ikke pige, men jeg vil stadig gøre hvad jeg kan for at hjælpe. Jeg syndes du skal tale med din mor om det. Hun har jo selv haft det, Går det bare frem og tilbage med hvor meget blod der kommer? Jeg kendte nogle der skulle have bind på, Så vidt jeg ved, er det ikke farligt at der kommer mere den anden gang en første. Hvis du er usikker bør du tale med nogle du stoler på om det 🙂
Held og lykke!

  • Anonym, Dreng, 16 år

Hej pige på 12 år

Jeg har haft min mens i rimelig lang tid nu og min mens den første gang den var overhovedet ik slem men anden gang synes jeg godt nok at der var meget men det er helt normalt nu når jeg hører mine veninder fortælle om at de bløder igennem om natten og sådan noget så ka jeg godt se lidt på det hele at mit jo slet ik er så slemt det ser bare sådan ud det ser ud af mere en der her husk det:)

Håber du ku bruge det

  • Pige, Pige, 15 år

Din mens er mærkelig det første stykke tid. Min var også voldsom de første 2 år, det lyder som lang tid men du vender dig hurtigt til det. Nu er min mens begyndt at blive “normal” eller hvad man siger🤍

  • Svend, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er og få gode råd til, hvordan du taler om den og en guide til bind, tampon og menstruationskop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat