Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Udflåd, barbering og spørgsmål

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde pige på 12!
Jeg er selv 12 og har haft udflåd i ca 2-3 år og jeg har ikke fået mens endnu… men bedste veninde har haft udflåd i et år og fik mens i sommerferien. Jeg ved jo ikke hvordan din mor er, men jeg synes du skal prøve at snakke med hende… Jeg barberer mig ikke men har overvejet det og jeg bruger ikke makeup.
Håber det kunne hjælpe!❤️✨

  • Anonym, Pige, 12 år

Heey.
Jeg kender det godt. Jeg gik i puberteten der hvor jeg var ca 10 år gammel, hvor jeg også fik min udflåd. Jeg fik min menstruation for et år sidden. Jeg har lært man bare skal springe ud i det. Bare spørg. Jeg har oftes fået et ja, men der sker jo også med et nej nogengange. Bare husk det er din mor og det er altså ikke er pindligt. Jeg har selv ikke det aller tætteste bånd med min mor selv. Bare spørg. Jeg spurgte om en bh hvor jeg fik en. Og jeg spurgte om barbering, hvor hun sagde ja til under armene men nej til benende pga hun ikke mente jeg havde brug for det endnu. Jeg barbere min bikinilinjen. Jeg går ikke med mascara endnu men vil nok begynde på det snart. Bare spørg det er ikke så svært, selv om det kræver lidt mod❤️ Jeg håber du kunne bruge mit svar🧚🏼‍♀️Knus💖🌸

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej.
Du skal helt sikkert sige til din mor at du barbere dig hun vil helt sikkert sige ja og hvis hun siger nej så pyt med det en dag kommer hun måske med en skraber når hun syndes at det er tid. Det med udflåd sig det til din mor så finder i ud af det sammen<3
Knus pige 12 år

  • Anonym, pige,12 år, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er og få gode råd til, hvordan du taler om den og en guide til bind, tampon og menstruationskop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat