Brev

Udflåd

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej selvfølgelig kan jeg godt forstå nervøs for at du ikke har fået din menstruation igen men du skal huske at det er helt normalt at du ikke bare være nervøs for det fordi din krop ved hvad den laver Og det skal nok komme du skal bare vente noget tid Og det er forskelligt fra Person til Person hvornår folk får det

  • Anonymt, Pige, 14 år

Har haft det på samme måde før. Fik min for et par måneder siden (mens jeg var 15) men har hørt om folk der først fik den da de var blevet 19-20 år gamle. Jeg selv havde udflåd i flere år før jeg fik min mens så det er også helt normalt.

Jeg vil anbefale at læse om det på nettet eller låne en bog om det. Det kan godt føles pinligt at læse i pubertets bøger men skolen lærer dig ikke alt. Det er virkelig virkelig beroligende at vide hvad det hele går ud på.

Håber det hjalp <3

  • Maya, Pige, 15 år

Jeg har også haft udflåd i rigtig rigtig lang tid og har stadig ikke fået min mens. Men har snakket med min mor om (haha list akavet) og hun sagde at det var ret normalt.
Håber det måske hjælp lidt<3

  • Mig, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er, se en video om emnet eller teste din viden om facts og myter i en quiz.

Du kan også lære at byde din første menstruation velkommen eller få gode råd til, hvordan du taler om den, hvad du kan gøre, hvis du har smerter eller hvis du bløder igennem.

Bliv klogere på, hvad andre piger oplever med deres menstruation, læs deres breve og tips eller giv dit eget tip videre.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat