Brev

Tegn på mens?!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Det i dine underbukser er udflåd men der kan gå flere år før du får din mens selvom du har fået udflåd jeg havde udflåd i 1 1/2
År før jeg fik min mens der gik jeg med trusseindlæg og det er en meget god ting at gøre når man får udflåd så vender du dig også til hvordan det nogenlunde er at have menstruation. Mavesmerter kan være mange ting men hvis det er underlivs smerter i din alder kan det næsten kun være menstruation det du kan gøre for at få smerterne til at gå væk er yoga og æbler yoga løsner op i de spændinger du har i maven eller underlivet og æbler har et stof i sig der nedbryder smerterne i din mave. Det er ikke sikkert du får din mens snart så tænk ikke så meget over det lev i nuet man hved aldrig hvornår det kommer men for en sikkerheds skyld så tag altid at bind med og put nogen i din skole taske
Håber jeg kunne hjælpe
Hilsen F.H

  • F.H, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er, se en video om emnet eller teste din viden om facts og myter i en quiz.

Du kan også lære at byde din første menstruation velkommen eller få gode råd til, hvordan du taler om den, hvad du kan gøre, hvis du har smerter eller hvis du bløder igennem.

Bliv klogere på, hvad andre piger oplever med deres menstruation, læs deres breve og tips eller giv dit eget tip videre.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat