Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Svømmehallen…HJÆLP

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis du ikke bløde så meget kan man godt svømme selvom, men får at være på den sikre side så kan du bruge en tampon. Du kunne fx prøve at ornaere, fordi så er du vant til følelsen, og har lettere ved at få den op. Håver det hjælder ; )

  • X, Pige, 14 år

Det lyder ikke fedt. Har det ikke selv, men du kan måske prøve nogen mini tamponer? Og husk alle piger får det, det er intet at være ked af:)

  • Anonym, Pige, 15 år

Hey! Jeg kan godt se det er svært, men jeg synes du skal prøve tampon. Jeg svømmer selv 4 gange om ugen, og har min mens i 9-10 dage. Derfor bruger jeg også selv tampon. Jeg prøvede første gang på et toilet oppe i vores skole. Først gjorde det ondt fordi den sad forkert, men så prøvede jeg en ny og så gik det fint! Jeg bruger altid Nigel med sådan et hjælpe hylster. Du kan jo Evt få din mor til at hjælpe dig? En anden ting jeg ville sige er, at det er ærgerligt drengene i din klasse siger sådan! Jeg går i en klasse med mange piger, og vi snakker tit om mens. Drengene synes det var lidt klamt og mærkeligt i starten, men nu er de bare nysgerrige 🙂
Hilsen mig!

  • Melanie, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er og få gode råd til, hvordan du taler om den og en guide til bind, tampon og menstruationskop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat