Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Søger råd om menstruation

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det her lyder måske mærkeligt men prøv at kig efter det mærke der hedder tena. Det er egentlig en slags ble til voksne som man kan bruge hvis man kommer til at tisse… Altså dem der ikke selv kan holde på det. Kender en der bruger dem til mens om natten når hun har det. De hedder vist maxi night lady…altså de største. Så behøver du ikke skifte så meget måske

  • En der vil hjælpe, Pige, 18 år

Hej søde
Jeg vil anbefale at du snakker med din læge om det, så du kan få p-piller, eller noget andet der minsker din blødning. Jeg håber at du får det bedre. 💞

  • 🐼💙, Pige, 14 år

Jeg kan ikke hjælpe, men synes det er synd for dig at du bløder så meget. Min veninde bløder også rigtig meget og er ked af det over det men hun bruger også natbind om dagen men skifter vist måske hver anden time. Så det er jo slet ikke lige så meget som dig hvis du siger at du skifter natbind og tampon hver time…det er synd for dig at det er sådan…ved ikke hvad jeg ellers skal sige.

  • T., Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er og få gode råd til, hvordan du taler om den og en guide til bind, tampon og menstruationskop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat