Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Tampon

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14 år jeg bruge også tampon men jeg sætte 4 timer på min mobil og når den ringer skifter jeg tampon, håber de ku hjælpe 🙂

  • Kamilla, Pige, 12 år

Hej pige på 14 år 😊

Jeg bruger selv tampon, og som du selv skriver Ka den godt gøre ondt at få ud. Men det kommer ogs an på hvor tør du er, og om du er seksuel aktiv. For hvis du ikk er det så ja, så gør det ondt at få den ud. Men jeg plejer at skifte min, hver gang jeg har været på toilettet, og når jeg så har tørt mig, hiver jeg den ud. Og tager en ny en op 😊
Håber mit svar ku bruges 😊

  • Natasha, Pige, 12 år

Hejsa. Du kan måske som Kamilla siger sætte en timer eller som Natasha siger, skifte den hver gang du er på toilettet. Du kan også skrive på din hånd at du skal huske at skifte den. Du behøver jo ikke at skrive: Husk at skifte tampon, for det er måske lidt underligt at gå rundt med en hånd hvor det står det, men du kan bare skrive: Husk tp. Som en forkortelse, eller noget i den stil, for så kan du ikke undgå at læse det når du vasker hænder.
Håber du kunne bruge mit svar 😊.
Held og Lykke 🍀

  • Pige 12 år, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er, se en video om emnet eller teste din viden om facts og myter i en quiz.

Du kan også lære at byde din første menstruation velkommen eller få gode råd til, hvordan du taler om den, hvad du kan gøre, hvis du har smerter eller hvis du bløder igennem.

Bliv klogere på, hvad andre piger oplever med deres menstruation, læs deres breve og tips eller giv dit eget tip videre.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat