Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skjulning af Bind, voldsom blødning(menstruation)

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejj det er altså helt normalt men du skal ikke føle dig utilpas med din mens? Mens er så normalt det betyder bare at din krop virker som den skal og det er bare godt hvis du ikke har det godt med din mens så tag til lægen og fortæl ham/hende om det og sig det til din kæreste han forstår dig 100% hvis du gør det akavet så bliver det akavet hvis du snakker om det som om det er en helt normal ting(hvliket det ogs er) bare sig det som det er held og Lykke håber jeg kunne hjælpe🥰

  • Ukendt, 15 år

Hej pige på 16!

Først og fremmest, skal du ikke tænke så meget over, at din kæreste skal købe store bind til dig, halvdelen af jordens befolking har menstruation, der er intet flovt i det, der er heller ikke noget flovt i og bløde meget, tror inderligt ikke han tænker særlig meget over det.

Kan forstå på dig, at det irritere dig, at du bløder meget, jeg vil anbefale dig en tur til lægen – det er ikke fordi, der er noget galt med dig, dog kan det være du, kan finde ud af en løsning, så blødning sættes ned, ønsker du ikke dine forældre med, kan du fordi, du er over 15, tage til lægen uden dine forældre, de behøver heller ikke vide noget, det kræver bare du ringer derned.

Nu ved jeg jo ikke om dig og din mor har et godt forhold sammen, hvis i har det, kan du måske tage en snak med hende, det kan være hun har nogen gode råd?

Fortsat god dag, håber du finder en løsning.

  • Ukendt, Pige, 14 år

Du kan jo bruge en tampon og et normalt bind sammen. Så er det nemmere at skjule i skolen ❤

  • Kender det, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er, se en video om emnet eller teste din viden om facts og myter i en quiz.

Du kan også lære at byde din første menstruation velkommen eller få gode råd til, hvordan du taler om den, hvad du kan gøre, hvis du har smerter eller hvis du bløder igennem.

Bliv klogere på, hvad andre piger oplever med deres menstruation, læs deres breve og tips eller giv dit eget tip videre.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat