Brev

Skilsmisse når det gælder om bind og trusseindlæg

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej selvom det mega pinligt at snakke om mens er det normalt jeg synes du skal snakke med dem

  • L, Pige, 12 år

Hej med dig. Jeg kan huske da jeg skulle have min far til at købe bind og tamponer til mig. Og det jeg gjorde var endelig bare at sige at jeg havde brug for det ig så da vi skulle ud at handle tog jeg det selv ned i kurven. Ved ikke om det kan hjælpe.. Men håber det gør. K.H en anden 14 årig pige

  • Pige på 14, Pige, 14 år

da jeg skulle have Mine trusseindlæg med fra min mor og hjem til min far havde jeg dem bare i en lille tøjletaske og så havde jeg dem bare inde på mit værelse og tog dem med ud på bade værelset når jeg skulle bruge dem så mit råd er at du skal spørge din mor om at købe nogle flere trusseindlæg så har du nogle hos din mor og din far hos din far kan du bare have dem inde på dit værelse håber det kan hjælpe

  • maja, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er, se en video om emnet eller teste din viden om facts og myter i en quiz.

Du kan også lære at byde din første menstruation velkommen eller få gode råd til, hvordan du taler om den, hvad du kan gøre, hvis du har smerter eller hvis du bløder igennem.

Bliv klogere på, hvad andre piger oplever med deres menstruation, læs deres breve og tips eller giv dit eget tip videre.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat