Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal jeg forberede mig på min mens?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej pige
det er svært at sige hvad det var de kan måske være mens? men det kan også være lidt blod om er et tegn på at du snart får mens.
Du siger at du gerne vil have mens, det vil du ikke når du for det. Hvis de bliver en af de første i din klasse der får mens skal du nok være forberdt på at drengene vil drille dig med det lidt fordi det også er helt nyt for dem. Hvis det sker skal du bare sige det til din lære og så skal hun nok sætte dem på plads og så lover jeg dig at de vil stoppe.
kh mig

  • ......., Pige, 13 år

Hejsa
Kan godt forstå du gerne vil have mens, jeg kan sætte mig 110% ind i hvor dan du har det. Jeg ville også virkelig gerne have mens og der var også meget snak om det i klassen mellem pigerne siden nærmest alle har det og man vil jo gerne kunne være med på snakken.

det hvide i dine underbukser er som du skriver er udflåd det du fandt først kan være brunt udflåd(det er normalt og kommer lidt før din første menstruation)

Nu ved jeg jo ikke hvor langt inde i puberteten du er, men jeg havde udflåd i ca. 2 år først var det meget lidt men de sidste måneder op til min første mens begyndte der at komme rigtigt meget og så blev det brunt og dagen efter var det blod <3

  • A Helping Hand, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er og få gode råd til, hvordan du taler om den og en guide til bind, tampon og menstruationskop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat