Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Råd mod at bløde igennem?🙏🏻🤞🏻🤌🏻

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Er også selv en person, som bløder meget og det er så træls :/ Det jeg plejer at gøre er, at jeg sætter en tampon eller en menstruationskop i og så tager jeg også et bind på, som fungerer som et slags back-up til hvis jeg nu bløder igennem tamponen. (Hvis du ikke ved hvad en menstruationskop er, findes der mange gode videoer på youtube som forklarer det)

Et andet tip er at tage shorts/leggins på og så en kjole på over, fordi så hvis du bløder igennem vil shortsene under kjolen tage det meste og man vil ikke kunne se, at du har blødt igennem.

Det er også en god ide at skifte bind så ofte som muligt og have mørkt tøj på, så det bliver mindre tydeligt hvis man bløder igennem.

Natbind er selvfølgelig også en mulighed, da de kan holde en del mere end normale bind. Og så findes der også menstruationsunderbukser, som man kan bestille på nettet.

Held og lykke, og jeg håber du kan bruge de her tips 🙂

  • Anonym, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er og få gode råd til, hvordan du taler om den og en guide til bind, tampon og menstruationskop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat