Brev

Råd mod at bløde igennem?🙏🏻🤞🏻🤌🏻

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du kan også tage et trusseinglæg uden på vingerne det hjælper med at det sidder bedre men også mod at bløde igennem

  • Chimken Girl🐣🐥💕, Pige, 12 år

Hej jeg bløder selv ret meget og jeg plejer at bruge natbind og nogle gange to par underbukser
Håber det hjalp dig lidt

  • Shawty 11, Pige, 16 år

Er også selv en person, som bløder meget og det er så træls :/ Det jeg plejer at gøre er, at jeg sætter en tampon eller en menstruationskop i og så tager jeg også et bind på, som fungerer som et slags back-up til hvis jeg nu bløder igennem tamponen. (Hvis du ikke ved hvad en menstruationskop er, findes der mange gode videoer på youtube som forklarer det)

Et andet tip er at tage shorts/leggins på og så en kjole på over, fordi så hvis du bløder igennem vil shortsene under kjolen tage det meste og man vil ikke kunne se, at du har blødt igennem.

Det er også en god ide at skifte bind så ofte som muligt og have mørkt tøj på, så det bliver mindre tydeligt hvis man bløder igennem.

Natbind er selvfølgelig også en mulighed, da de kan holde en del mere end normale bind. Og så findes der også menstruationsunderbukser, som man kan bestille på nettet.

Held og lykke, og jeg håber du kan bruge de her tips 🙂

  • Anonym, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er, se en video om emnet eller teste din viden om facts og myter i en quiz.

Du kan også lære at byde din første menstruation velkommen eller få gode råd til, hvordan du taler om den, hvad du kan gøre, hvis du har smerter eller hvis du bløder igennem.

Bliv klogere på, hvad andre piger oplever med deres menstruation, læs deres breve og tips eller giv dit eget tip videre.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat