Brev

Pige med dun på overlæben

Hej jeg er en pige på 12 år.

Jeg har fået dun på min overlæbe,

og jeg er bange for at det vil vokse.

Kan I hjælpe mig/ give mig et godt råd om

hvordan man kan fjerne det permanent.

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej:)
Jeg er også en pige, men jeg er 14 år.
Jeg har ikke samme problem men jeg tror godt at jeg kan hjælpe.
Jeg havde selv uønsket hår som jeg gerne ville af med, jeg ville ikke bruge en skraber da hårene kommer hurtigt frem, så jeg købte noget hårfjerningscrem i normal, det var super nemt og min hud var blød og der var ingen hår tilbage, mine hår er dog under armene men jeg tænker at det kan være lige meget hvor man har hår.

Husk at du ikke skal fjerne det for andres skyld, du skal kun gøre det hvis du selv ønsker det, jeg gjorde det fordi at jeg ikke syntes at det var pænt med hår under armene og det tragte min selvtillid ned.

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej!
Jeg kan huske at jeg havde det på samme måde da jeg var 12. Men bare rolig! Dun på overlæben er helt naturligt! Alle piger har det:) Jeg har lært at respektere det, fordi det er en naturlig ting på kroppen.

Jeg ved at der er mange flabede drenge og piger som hele tiden vil pege på dit dun på overlæben, men det gør de fordi det måske selv er usikre på demselv.

Jeg syntes at du skal tage det heelt roligt og bare lade det sidde:) og bare rolig det vokser altså ikke

  • aavi, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat