Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

P piller

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey du. P piller HAR bivirkninger men prøv at snak med nogle om det.

  • S

For at få p-piller, skal man have tiladelse fra lægen. Så jeg synes du skal smutte til lægen, og så kan i sammen finde ud af, hvad der virker bedst for dig. Der er nemlig også andre muligheder end p-piller, som mindsker eller forhindrer menstruationen.

  • J, Pige, 18 år

Jeg kan godt forstå hvis du ikke gider have mens, men inden du begynder på p-piller skal du lige tjekke op på bivirkningerne, fordi der er nogle ret træls bivirkninger ved dem.
Efter at du har læst ALLE bivirkningerne og hvis du beslutter at du stadig gerne vil tage p-piller kan du prøve at sige til dine forældre at du har tænkt over det og læst bivirkningerne og du vil rigtig gerne tage p-piller.
Jeg tager ikke selv p-piller så jeg ved ikke helt hvordan det fungere men det er vidst nok noget med at man skal få tilladelse af sin læge. Så kan dig og dine forældre måske tale det igennem med en læge som ved noget om det
Kh M

  • M, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er og få gode råd til, hvordan du taler om den og en guide til bind, tampon og menstruationskop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat