Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min menstruation

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa,

Det er helt normalt. Jeg har menstruation i 1,5 år nu, og den er stadig ikke 100% regelmæssig, men jeg ved, at det er helt normalt at få det en gang om måneden, det er faktisk, hvad næsten alle gør. Jeg bløder også mest de første 3 dage, og det kender jeg mange, der gør. Og tro mig, vi bløder ALLE igennem.

Alle menstrautioner er forskellige, men der er intet farligt eller unormalt ved din.

Knus mig.

  • :), Pige, 15 år

Hej, fedt at du tør spørge.

Menstruation er helt normalt og ikke farligt, som pigerne ovenfor også skriver så er det helt normalt at man får det engang i måneden.

De første par dage bløder man typisk lidt mere, så det skal du ikke være bange for. Samtidig med det så er det også vigtigt at fastslå at ingen bløder lige meget, og derfor skal du ikke være bange for at du bløder igennem, det er sket for mig så mange gange har jeg ikke længere kan holde styr på det.

Der er slet ikke noget galt med dig, og hvis du er nervøs for din menstruation så tag en snak med din mor, hun er 100% den rigtige til at snakke med det om og hun vil dig kun det bedste.

Husk at det er helt normalt og at det intet er galt med dig

  • Anonym, Pige, 18 år

Hej, der er slet ikke noget galt med dig!:) det er forskelligt hvor meget fra person til person, hvor meget man bløder.. men det kunne være at du skal købe nogle længere bind eller nogle tykkere så de kan absorbere😊 håber det hjalp

  • Anonym pige, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er, se en video om emnet eller teste din viden om facts og myter i en quiz.

Du kan også lære at byde din første menstruation velkommen eller få gode råd til, hvordan du taler om den, hvad du kan gøre, hvis du har smerter eller hvis du bløder igennem.

Bliv klogere på, hvad andre piger oplever med deres menstruation, læs deres breve og tips eller giv dit eget tip videre.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat