Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

menstruation – tampon

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej:)
jeg syntes at du skal fortælle din mor det. Bind eller tampon handler jo enlig mest bare om hvad man selv syntes er bedst. Nogle af mine veninder begyndte med tampon da de var 11, så der burde ikke være noget problem i at “være for lille”. Hvis det føles mest rigtigt og behageligt og sikkert så er det jo den rigtige vej 🙂

  • anonym, Pige, 15 år

Altså, jeg bruger en menstruations kop. Som er nem og bruge og virker på samme måde som en tampon, men den kan indholde 4 gange så meget blod.

  • Maria, Pige, 15 år

~Hej~
Jeg syntes bare du skal få det overstået, og så spurgt hende,altså bare spørg hende, det er jo det mest normale i verden, om I er tætte eller ej har hun nok også prøvet tampon før.

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er, se en video om emnet eller teste din viden om facts og myter i en quiz.

Du kan også lære at byde din første menstruation velkommen eller få gode råd til, hvordan du taler om den, hvad du kan gøre, hvis du har smerter eller hvis du bløder igennem.

Bliv klogere på, hvad andre piger oplever med deres menstruation, læs deres breve og tips eller giv dit eget tip videre.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat