Brev

Menstruation

Jeg fik menstruation igår jeg har virkelig undt i min mave

og det er virkelig iaterne😢

Men er det normalt af i en menstruations blod der er så noget slim

og det skrammer mig

og vil bare spøger

om der var nogle der har prøvet det samme

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Det er altid sådan det er har min tvillinge søster forklaret mig. Og sådan har jeg hørt det fra mange af mine tætte veninder og kusiner. Som er dem jeg er mest sammen med har ikke rigtigt drenge venner.

  • Emil, Dreng, 14 år

Kære dig.

Det du kalder “slim” er bare udflåd. det betyder at din skede er ren. udflåd kan være mange farver, men der er mest gulligt/hvidt. det er nogen gange brunt. det er fordi at der er blod i det.

smerterne er også helt normale. du kan både få smerter i maven, lænden, underlivet og andre steder. hvis dine smerter er meget slemme vil jeg råde dig til at tage en panodil 🙂

  • Anna, Pige, 14 år

nu jeg en dreng men hvis det fordi du bange for hvorfor der er slim er er der bare din æggestok og det er faktisk bare en god ting for det er det der er meningen med menstruation 🙂

  • anonymous297, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er, se en video om emnet eller teste din viden om facts og myter i en quiz.

Du kan også lære at byde din første menstruation velkommen eller få gode råd til, hvordan du taler om den, hvad du kan gøre, hvis du har smerter eller hvis du bløder igennem.

Bliv klogere på, hvad andre piger oplever med deres menstruation, læs deres breve og tips eller giv dit eget tip videre.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat