Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Menstruation

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde ven. Desværre er det kun et rygte, at kvinders menstruationscyklusser tilpasser sig til hinanden. Den eneste måde hvorpå man kan kontrollere sin menstruationscyklus er ved p-piller eller lignende medicinske metoder.

Men jeg kan godt forstå, at du ikke gider at have det på din konfirmation, for menstruation er bare det værste lort.

  • Anonym, Pige, 20 år

Hej pige på 13.
Jeg har hørt at man får det på samme tid hvis man er meget sammen med en anden kvinde/pige men man skal dog være rigtig meget sammen og jeg har hørt at det næsten kun kan lade sig gøre hvis man bor sammen med personen. Og hvis du får det på din konfirmation tror jeg desværre ikke der er noget at gøre men jeg vil nok anbefale dig at bruge tampon og bind for at være 100% sikker på du ikke bløder i gennem men hvis du ikke kan lide tamponer så bare tag et tykt natbind på.

Kh mig

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er, se en video om emnet eller teste din viden om facts og myter i en quiz.

Du kan også lære at byde din første menstruation velkommen eller få gode råd til, hvordan du taler om den, hvad du kan gøre, hvis du har smerter eller hvis du bløder igennem.

Bliv klogere på, hvad andre piger oplever med deres menstruation, læs deres breve og tips eller giv dit eget tip videre.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat