Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Menstration

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa jeg bes man kan købe bikini bunde (og toppe der passer til) hvor der er et “bind” i bunden, bare søg på “menstruation bikini” ❤️

  • Kh en pige der selv har mens😙, Pige, 12 år

Prøv bare at sige det som det er. De burde jo også lære at det er normalt at have menstruation. Hvis ikke du er tryg ved det, (hvilket jeg godt kan forstå) så bare sig at du havde glemt at du havde en tid hos frisøren.

  • Personen uden personlighed, Pige, 16 år

Hej, jeg er også i en venne gruppe kun med drenge og jeg taler åbent med dem hvis du føler dig utrygt ved at sige det til dem skal du lade vær men ellers kunne det være en god ide at sige det ellers så spørg din mor hun har sikkert en masse gode råd❤️

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er, se en video om emnet eller teste din viden om facts og myter i en quiz.

Du kan også lære at byde din første menstruation velkommen eller få gode råd til, hvordan du taler om den, hvad du kan gøre, hvis du har smerter eller hvis du bløder igennem.

Bliv klogere på, hvad andre piger oplever med deres menstruation, læs deres breve og tips eller giv dit eget tip videre.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat