Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mens og ved ikke hvad jeg skal gøre

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej:)
Kan sagtens forstå hvorfor du ikke vil have at andre skulle kunne se dit bind, sådan havde jeg det nemlig også da jeg var mindre. Tror godt at du bare kan sige det til din svømmelære, han eller hun vil 100% forstå det, fordi det jo er helt normalt at kvinder får menstruation. Selv hvis din svømme lære er en mand ville han også forstå.

I forhold til det med at skifte bukser… måske har du nogle korte indershorts du kan tager uden over dine underbukser?? Så tror jeg i hvertfald ik at der er nogle der stiller spørgsmål:)

Håber du kunne bruge mit svar til noget💞

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er, se en video om emnet eller teste din viden om facts og myter i en quiz.

Du kan også lære at byde din første menstruation velkommen eller få gode råd til, hvordan du taler om den, hvad du kan gøre, hvis du har smerter eller hvis du bløder igennem.

Bliv klogere på, hvad andre piger oplever med deres menstruation, læs deres breve og tips eller giv dit eget tip videre.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat