Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

mens og teenagedrenge

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde.❤
Altså.. jeg går også i 6. og har mens, jeg var så godt nok den anden der fik det men drengene ved godt at jeg har det og ærligtalt er det ikk så slemt..

De snakker hverken om det eller griner af det(tror bare at de synes det e lidt spænende) men hvis/når de finder ud af det så bare lad som om det ikke er noget..

Og med hensynd til det der med bind i tasken, så har jeg altid en sådan noella taske på mig med bind i så hvis du nu har en lille håndtaske eller sådan noget skal det nok gå.❤

Og husk lige at det er helt naturligt og normalt i vores alder..

Knus L 12 år!

  • L 12 år, Pige, 12 år

hej pige.
Jeg kan starte med at sige at jeg fikmin mens da jeg var 12 år og der sagde jeg det til mine veninder og min gode drengeven.
Og min gode drengeven var helt okay med det, han sagde at jeg ikke skulle bekymere mig om det og at hvis jeg havde brug for at få noget smertestillende så skulle jeg bare sige det til ham.
Så jeg tror ikke at drengene tænker over mens.
Men hvis de griner beviser det bare at de vil have din opmærksomhed og at de selv er mega barnlige, for mens er helt naturligt og der er ikke noget pinligt ved det.
held og lykke:)
pige på 15 år.
hilsen mig

  • pige på 15 år, Pige, 15 år

Jeg ved godt jeg er en dreng men jeg går også i 6. og der er også kun en i min klasse der har mens men vi drenge synes ikke det er underligt vi ved godt hvem der har mens i vores klasse så vær ikke så bange men kan godt forstå dig

  • Anonym, Dreng, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er og få gode råd til, hvordan du taler om den og en guide til bind, tampon og menstruationskop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat