Brev

Mens en gang??

Hej jeg er en pige på 12 år der er lidt bekymret

fordi jeg fik min mens for ca. et halvt/1 år siden.

Er det normalt at jeg ikke har fået mere??

Please hvis der er nogen andre der har prøvet det

eller kender nogen der har prøvet det så please svar.

Mvh. pigen på 12

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Det er helt normalt. Jeg kender flere, der har haft samme oplevelse. Det kan sagtens tage tid for kroppen at få en regelmæssig cyklus. Det skal nok komme. Men måske det kan være en god idé for dig at tale med nogle voksne om det indtil da. Det kan være dine forældre, en sundhedsplejerske på skolen eller en anden, du har tillid til. Det kan sommetider være rart ikke at gå alene med sine tanker omkring sin krop, og hvad der er normalt og ikke normalt. Men altså umiddelbart, synes jeg som sagt, det du fortæller lyder helt normalt!

  • Pige, Pige, 19 år

Hej søde❤️ Jeg fik min mens da jeg var 12 og efter den gang kom den heller ikke i et halvt år. Grunden var at jeg vejede så lidt på det tidspunkt, og da jeg tog på kom det igen. Men det er også normalt at der går lidt tid så det betyder ikke der er noget galt, men ville nok spørge min mor til råds om hun også har oplevet det.

  • Sh, Pige, 15 år

Jeg kender mange der ikke har haft mens i en lang periode,nogen har ikke haft den i flere år.jeg har først lige fået mens så har ikke prøvet det min mens holder en pause lige nu men det korte og det lange er at hvis du er bekymret for der er nået i vejen med din mens kan du jo eventuelt gå til din læge med dine forældre med det,men med det jeg hved er det helt normalt for nogen at det sker😊👍

  • Helene, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er, se en video om emnet eller teste din viden om facts og myter i en quiz.

Du kan også lære at byde din første menstruation velkommen eller få gode råd til, hvordan du taler om den, hvad du kan gøre, hvis du har smerter eller hvis du bløder igennem.

Bliv klogere på, hvad andre piger oplever med deres menstruation, læs deres breve og tips eller giv dit eget tip videre.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat