Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mens eller bremsespor?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige, jeg stod selv i en situation som din da jeg fik min første mens. Når blodet i dine trusser tørrer bliver det som regel lidt brunt, og hvis det er faldet sammen med at du har haft mave/underlivs kramper så er det højest sandsynelig din mens der er på besøg

Hilsen

  • Anonym, Pige, 13 år

Tag et bind på 😉

  • C, 16 år

Hej, troede også mange gange at jeg havde fået mens når der var sådan en lille klat, men TRO mig du kommer til at vide det når du rigtigt får mens. Der gik ca 6 måneder fra at jeg oplevede det som du gjorde, til at jeg fik min mens. Så tror du kan regne med at få mens indenfor et halvt år ca, så synes bare du skal forberede dig på det, fx at have bind med dig osv.

  • Meee, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er, se en video om emnet eller teste din viden om facts og myter i en quiz.

Du kan også lære at byde din første menstruation velkommen eller få gode råd til, hvordan du taler om den, hvad du kan gøre, hvis du har smerter eller hvis du bløder igennem.

Bliv klogere på, hvad andre piger oplever med deres menstruation, læs deres breve og tips eller giv dit eget tip videre.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat