Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mens

Hej. Jeg har haft udflåd i cirka 4 år

men har stadig ikke fået mens,

kun en enkelt gang

har jeg haft lidt blod

(cirka 1-2 år siden)

Er der noget galt???

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej. Jeg fik min mens her i går (5marts 2023) jeg var så bange for jeg ikke ville få mens og alle pigerne havde fået det (udover mig og en anden)
Jeg har nu gået det men der er ikke kommet noget blod siden. Min veninde fik det også da hun var på min alder og så havde hun det ikke i lang tid. Sådan er det ens mens er uregelmæssig i starten. Jeg kender også en der blødte uafbrudt i 3måndeder så det er helt normalt og det skal nok komme. (Min mor fik det da hun var 16)

  • Øhh, Pige, 12 år

Hej Søde Pige jeg har haft udflåd i 1-2 år og jeg har ikke fået min menstruation og jeg læser tit om det og der står i følge hjemmesider at hvis du har udflåd er der nogle måneder til at få menstruation og jeg er lige så bekymret som dig og jeg er 11 år!

Håber at du snart får den hvis du har lyst som mig🔴

  • Anonym, Pige, 11 år

Hej
Jeg havde også udflåd i ca 5 år før jeg fik min første menstruation. Du skal ikke være bekymret, men ellers tal med din mor/ veninde (hvis du har en der har fået mens) om hvor lang tid de havde udflåd, det kommer også an på ens gener fx. Hvis din mor var 15 da hun fik sin første mens.

Det med at du havde blødt 1 gang skete også for mig, jeg snakkede med min mor om det og hun sagde at det var helt normalt❤️

  • J, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er og få gode råd til, hvordan du taler om den og en guide til bind, tampon og menstruationskop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat