Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mærkelig mens

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej!

Menstruation kan være meget forskellig. Måske kan det også have noget med hvad for noget mad du spiser eller hvor meget vand du drikker? (Jeg ved det ikke, så det kan godt være at det er forkert).

Selvom du har haft den i tre år kan den godt stadig være uregelmæssig (tror jeg) så det er nok ikke noget du skal bekymre dig om. Ellers kan du måske snakke med din mor om det? Eller måske din læge? Så kan du i hvert fald finde ud af om det er normalt, selvom det for mig lyder meget normalt. Jeg tror ikke at du behøver at bekymre dig.

Held og lykke, og hav en god dag/aften! 🙂

  • Jordbær, Pige, 15 år

Menstruation er forskelligt for alle derfor kan det være svært at sige om noget er normalt eller ej. Hvis din mens har været regelmæssig og den så pludselig stopper eller du bløder mere eller mindre kan det også være fuldstændigt normalt mange personers mens kan og holder en pause og det er helt normalt. Med hensyn til farven kan den brunlige mens have været udflåd det lyder lidt sådan. Men mit råd vil altid være at snakke med din læge hvis du bliver nervøs, det er altid bedre at være på den sikre side.💕

  • Anonym, Pige, 18 år

hej pige det er så normalt men hvis du er så bange så sig det til din mor og kom op til læge og få det tjekket. alle har en sjov mode at have mens på så det er så forskeligt hvordan det ser ud så var ikke bange og hvis du er husk du altid har din mor ved din side

kh Sara 16 år

  • sara, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er og få gode råd til, hvordan du taler om den og en guide til bind, tampon og menstruationskop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat