Brev

Lyver om mens

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
jeg ved godt at det lyder virkelig dumt (og måske tarveligt) men kan du ikke bare fortsætte med at lyve? altså til den kommer igen.
jeg ved ikke om det er et dårligt råd…

hilsen hende der prøver at hjælpe..

  • Anonym, Pige, 13 år

Jeg forstår godt det svært. Jeg synes du skal prøve at ringe til BørneTelefonen. Jeg har snakket med mange derinde fra og de super søde og dejlige….. de er til at stole på og de vil gerne hjælpe dig. Eller snak med din mor – du skal ikke lyve mere! Du for det dårligt af det! Hey , jeg ved det svært men sig sådan her til mor: mor jeg ved det dumt men jeg kom til at lyve om at jeg har fået menstruation for det har de andre …. ….eller sådan
Du kan godt smukke pige- jeg ved det

  • Sara, Pige, 14 år

Hej pige
Når man får sin første menstruation, kan der godt gå langtid før man får den anden gang. Der er intet galt i, at du ikke har fået det efterfølgende. Jeg kan sagtens forstå, at det virker flovt og forkert at lyve, men værre er det ikke. De andre ved jo ikke, at det er løgn, så hvis du har mod på det, så bare fortsæt løgnen. Hvis du derimod tænker, at det er meget træls at bære rundt med hemmeligheden, om at have løjet, så kan du sagtens fortælle de andre, at du faktisk ikke har fået det efterfølgende. Det er der heller ikke noget galt i. 🙂

  • C, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er, se en video om emnet eller teste din viden om facts og myter i en quiz.

Du kan også lære at byde din første menstruation velkommen eller få gode råd til, hvordan du taler om den, hvad du kan gøre, hvis du har smerter eller hvis du bløder igennem.

Bliv klogere på, hvad andre piger oplever med deres menstruation, læs deres breve og tips eller giv dit eget tip videre.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat