Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Tampon

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis I har tamponer, kan du bare tage en. Det vil jeg gøre. Men min mor tilbød mig at prøve, så jeg gjorde det bare der.

Kh hjælperen

  • Hjælperen, Pige, 12 år

Synes at du skal prøve at give hints og måske stille en æske med tamponer frem og så vil hun måske bringe emnet op, føler det ville virke for mig men har ik selv den slags planer endnu❤️

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej søde
Da jeg selv havde lyst til at prøve tampon spurte jeg min mor om vi lige kunne snakke sammen under fire øjne og så sagde jeg det dom det var at jeg rigtig gerne ville prøve at bruge tampon så jeg måske kunne bade i sommerferien min mor reageret meget positivt og fortalte mig hvordan jeg skulle gøre og hvad jeg skullet være opmærksom på og hvordan det føltes når den var rigtigt inde da min søster skulle til at bruge det demonstreret min mor hvordan man gjorde jeg synes ikke du skal prøve at gøre det uden hun ved det hun finder højest sandsynligt ud af det alligevel og jeg tror at de feste mødre gerne vil vide og hjælpe den eller de første gange så du for den rigtigt op og så du får nogen tips til hvordan din mor synes det er nemmest og hvordan det føles når den sidder rigtigt og hvor lagt den skal op jeg Jan fortælle dig at den sidder rigtig så snart du ikke kan mærke den og den skal et stykke op håber det hjalp lidt

  • Anonym, Pige, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er og få gode råd til, hvordan du taler om den og en guide til bind, tampon og menstruationskop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat