Brev

Menstruation

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

heej, jeg kender det godt, fordi jeg er stadig helt flad på brystet og alle andre piger i min klasse har fået bryster, men du skal ikke være bekymret fordi din mens kommer en eller anden dag;-)
kh mig:)

  • GIRL POWER!, Pige, 10 år

Hej, det er helt normalt ikke at have fået sin menstruation! Nogle får det først når de er gøet ud af skolen, og andre får det tideliger, så det er helt normalt at du ikke har fået det endu! Jeg fik det selv som 12 årige, og der er stagdig perioder, hvor jeg ikke har mens. Nogle gange får jeg det ikke i flere måneder. Det synes jeg du skulle vide, inden du selv får det og måske oplever det samme.

Kh. Hjælperen

  • Hjælperen, Pige

Jeg er snart 15 og har ikke fået det , men det normalt, min mor fik det da hun var 17, man siger at hvis ann ikke har fået den når man er over 17 så skal man til lægen og se om alt er i orden men det ikke alle piger der får det, men du skal ikke være bekymret

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er, se en video om emnet eller teste din viden om facts og myter i en quiz.

Du kan også lære at byde din første menstruation velkommen eller få gode råd til, hvordan du taler om den, hvad du kan gøre, hvis du har smerter eller hvis du bløder igennem.

Bliv klogere på, hvad andre piger oplever med deres menstruation, læs deres breve og tips eller giv dit eget tip videre.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat