Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg skal i sommerhus men for min mens

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey
Jeg synes du skal prøve at snakke med din mor om det igen, fortæl hvad du føler og at du har brug for tamponer mår i skal ud at bade.
Ellers mp du sige til din veninde som det er at du har fået din mens, jeg er sikker på hun vil forstå dig da hun selv har/eller får mens.

  • Hsjwjsj, Pige, 14 år

Som en anden person også sagde, så synes jeg du skal snakke med din mor om det og forklare at det ligesom er ret nødvendigt. Hvis du ikke føler for det, kan du måske snakke med din veninde og spørge om hun har nogle eller måske hendes mor.
Held og lykke 🙂

  • hejmeddig, Dreng, 15 år

Hej 13 årig pige.
Min veninde og jeg er i sommerhus og vi har begge mens. Vi forstår godt at det er mega træls men vi synes at vi skal snakke med din veninde om det. Måske kan i købe nogle tamponer sammen.
Nu er det jo din app som siger at du vil få din mens men det er jo ikke sikkert at din mens er regelmæssig endnu. Jeg er 17 år og har haft mens siden jeg var 11 og min er stadig ikke regelmæssig. Man kan jo håbe at den er nogle dage forsinket. Jeg synes ikke du skal gå og være bekymret. Det kommer når det kommer og så kan du tage det der fra.
MVH

  • Anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er og få gode råd til, hvordan du taler om den og en guide til bind, tampon og menstruationskop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat