Brev

jeg bløder ekstremt meget (første menstruation)

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Heey jeg tror det er underligt og ubehageligt for alle når de starter. Fik min menstruation 3 år siden og blødte altid mega længe og meget. Nu er blodet ikke er problem mere, for der kommer slet ikke så meget mere. De 2 første år har min mens også varet 8-16 dage af gangen, og nu er det kun 3-8 dage. Kort sagt: alt bliver meget bedre med tiden, og du vil lære at håndtere det! Håber du får det godt!

  • H, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er, se en video om emnet eller teste din viden om facts og myter i en quiz.

Du kan også lære at byde din første menstruation velkommen eller få gode råd til, hvordan du taler om den, hvad du kan gøre, hvis du har smerter eller hvis du bløder igennem.

Bliv klogere på, hvad andre piger oplever med deres menstruation, læs deres breve og tips eller giv dit eget tip videre.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat