Brev

jeg bløder ekstremt meget (første menstruation)

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

SAME
Jeg er dog kun 12 men fik min menstruation for et pa måneder siden og det var ret slemt.
Jeg blødte meget og var så bange for at jeg ville dø fordi der var så meget blod, men tror bare at jeg indså at den de første pa dage er slemmest, og du skal ik være bekymret eller noget det var ihvertfald normalt for mig.
Jeg ved ik lige hvor meget du kunne bruge det til men måske kan du føle dig lidt mer tryk nu.

  • Anonym, Pige, 12 år

Same med jeg bruger tamponer de første 3-4 dage så er det ikke så slemt selvom jeg bløder igennem tamponen og ned i bindet så det får det til at føles lidt mindere. Ved godt at du nok ik skal bruge tampon den første gang med et råd til hvis det ik bliver bedere (jeg begyndte at bruge tampon den 3 gang jeg havde med btw)

  • ............., Pige, 13 år

Heey jeg tror det er underligt og ubehageligt for alle når de starter. Fik min menstruation 3 år siden og blødte altid mega længe og meget. Nu er blodet ikke er problem mere, for der kommer slet ikke så meget mere. De 2 første år har min mens også varet 8-16 dage af gangen, og nu er det kun 3-8 dage. Kort sagt: alt bliver meget bedre med tiden, og du vil lære at håndtere det! Håber du får det godt!

  • H, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er, se en video om emnet eller teste din viden om facts og myter i en quiz.

Du kan også lære at byde din første menstruation velkommen eller få gode råd til, hvordan du taler om den, hvad du kan gøre, hvis du har smerter eller hvis du bløder igennem.

Bliv klogere på, hvad andre piger oplever med deres menstruation, læs deres breve og tips eller giv dit eget tip videre.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat