Brev

Ingen mens

Hej, jeg er en pige på 13 snart 14.

Jeg har stadig ikke fået min mens endu

og jeg er bange for at der er noget galt.

Jeg ved ikke om det er fordi jeg har infiktion at den ikke er kommet.

Kan det være det?

Det fylder ret meget sp plz svar

Hilsen pigen

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige:)
Jeg fik min i januar og bliver 14 her til starten af marts.
Min mor var 16 år.
Der er bestemt ikke noget i vejen med dig. Du er bare heldig. Jeg tænker snart den kommer, lg hvis ikke den gør det så bare sig til dig selv at du er mega heldig.

Hilsen pigen der HADER mens

  • Omg, Pige, 13 år

Hejsa

Jeg fik personligt selv min mens få måneder før jeg blev 14. Jeg var selv, ligesom dig, nervøs idet mange af mine veninder allerede havde fået det.

Vi har alle forskellige kroppe. Nogen får deres mens som 11 årige, mens andre får den, når de er 14. Jeg tænker derfor, at du lige pt. bare skal være glad for at være “heldig”, selvom det måske ikke føles sådan. Jeg ved godt, at det kan være svært, fordi man aldrig har oplevet en menstruation, og derfor kan det føles som om, at man er bagud eller at der er noget i vejen. Men tro mig. Det er fuldstændigt normalt.

  • Anonym, Pige, 18 år

Kære dug
Du skal sket ikke være bange eller bekymret, det helt normalt at man ikke får mens på samme tidspunkt, det betyder ikke at man ikke kan være stresset over det men det skal nok komme.
Kh

  • Anonym, Pige, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er, se en video om emnet eller teste din viden om facts og myter i en quiz.

Du kan også lære at byde din første menstruation velkommen eller få gode råd til, hvordan du taler om den, hvad du kan gøre, hvis du har smerter eller hvis du bløder igennem.

Bliv klogere på, hvad andre piger oplever med deres menstruation, læs deres breve og tips eller giv dit eget tip videre.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat