Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvornår kommer den skide mens?!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej! Jeg er en pige på 12 (snart 13 ligesom dig) og jeg har haft udflyd i omkring 2/3 år. I min familie får man den tit i mellem 12-13 år. Jeg kan også godt mærke selv at jeg er ved at være træt af udflyd men jeg glæder mig samtidig hellere ikke til at få min mens da jeg har hørt at det gør meget ondt. Så vær tålmodig med mig til den kommer 🙂

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej med dig! Jeg er ca. 3 år ældre end dig. Jeg er 14 år gammel. Jeg fik min da jeg var 12, og brændte for at få min mens. Når jeg kigger tilbage ville jeg ønske, at jeg ikke havde været så opsat på at få den skide mens. Det kan være virkelig irriterende, men det er samtidig også dejligt at vide, at man er blevet så “stor” at man har fået den. Men du er altså ikke mindre bare fordi du ikke har fået den. Jeg er sikker på dine venner/veninder vil lide dig lige så meget- om du så var den sidste i klassen: Der er absolut ingen skam i at være den sidste- overhovedet.

Håber du kunne bruge mit brev til noget, og få lidt ro på. Du er god nok, med og uden mens<3

  • The sister u did not know you needed, Pige, 15 år

Jeg har det på præcis samme måde det er bare NU at jeg er klar og ikke om en måned. Og jeg har haft udflåd i to år. Håber snart det bliver min tur. Den første i min hun var 8år. Og min venindes søs var 16år da hun fik sin. Så jeg prøver at være tålmodig men det går ikke særlig godt. Det vigtigste er bare at det er helt normalt at man ikke har fået den 15årig men også normalt at få den som 8årig og omvendt.

  • Den 11 årige, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er og få gode råd til, hvordan du taler om den og en guide til bind, tampon og menstruationskop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat