Brev

Hvor lang tid får man udflåd? Er det min vægt

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

kære pige pige på 12 år.
Jeg kan godt forstå hvis du er bekymret når næsten alle pigerne i klassen har fået mens og du ikke har jeg kan godt se hvorfor det kan bekymrer dig jeg har selv haft en søster som har gået med det i et år men jeg tror det nok skal komme min søster er lige blevet 15 og fik det først her i sommerferien og det men dit udflåd jeg havde selv udflåd 3-4 år før jeg fik min mens du kan også prøve at snakke med din mor om hvor gammel hun var da hun fik det eller en storesøster hvis du har det. det er ofte sådan at ens børn eller søskende (af samme køn) udvikler sig som man selv har gjort håber du kan bruge mit svar

  • H, Pige, 18 år

Det er helt normalt ikke at have fået mens i din alder er selv 12 år og der er kun 2-3 piger fra min klasse der har fået det. Det er også helt normalt at have udflåd i et par år. Det er meget forskelligt fra person til person hvornår man får sin mens. Så du skal slet ikke være bekymret❤️

  • Anonym, Pige, 12 år

Jeg havde også udflåd i 3 år tror jeg inden jeg fik mens. Fik det nemlig først da jeg var 14 år og 5 måneder. Det skal nok komme, og bare nyd at du ikke har det.

  • :D, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er, se en video om emnet eller teste din viden om facts og myter i en quiz.

Du kan også lære at byde din første menstruation velkommen eller få gode råd til, hvordan du taler om den, hvad du kan gøre, hvis du har smerter eller hvis du bløder igennem.

Bliv klogere på, hvad andre piger oplever med deres menstruation, læs deres breve og tips eller giv dit eget tip videre.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat