Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjææælp!!! Menstruation – lejrtur

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hey pige på 12 år forstår dig mega godt har ikke selv fået min mens endnu men var på lejerskole i 5 dage og var så bange for at jeg lige pludselig fik mens. men jeg husket mig selv på at alle kvinder har mens og det helt normalt selv dine kvindelig lære kan have mens. og du skal aldrig være bange for at spørger om en bind/tampon ((:

  • anonym, Pige, 13 år

Hej pige på 12, jeg synes du skal tage lidt extra med det kan ikke skade med lidt flere, det gør jeg også jeg er selv 11 og fik det for et par måndeder siden, og jeg var også på lejrtur med klassen og ved du hvad, min veninde skreg ud at jeg var blødt igennem og det var så pinligt, men efter det, har drengene i min klasse været ligeglade med det, selv om drenge kan være provokerende , så bare se det som en god ting, alle piger/kvinder har det, og det er meget normalt, 1/2 af befolkningen er kvinder/ piger, så det er meget normalt og ik bekymre dig om larmen, hvis det virkelig er et problem så få dine veninder til at stå foran døren til toilettet så ingen drenge er tæt på elle noget

  • Anonym, Pige, 11 år

Hej med dig

Hvis du ikke vil bøvle med bind, kunne du skaffe en menstrationskop.
Jeg bruger kun “kop” da jeg ikke skal tænke på, at fx. skiftebind. Hvis du ikke ved hvad det er så kan du søge på det 🙂

  • Ria, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er, se en video om emnet eller teste din viden om facts og myter i en quiz.

Du kan også lære at byde din første menstruation velkommen eller få gode råd til, hvordan du taler om den, hvad du kan gøre, hvis du har smerter eller hvis du bløder igennem.

Bliv klogere på, hvad andre piger oplever med deres menstruation, læs deres breve og tips eller giv dit eget tip videre.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat