Brev

har haft pletblødninger får jeg snart mens

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Det kunne godt være det men jeg fik det også men fik så min mens 6 måneder efter. Men når du begynder i skole igen så ha 2 eller flere bind i din taske så er du også forberedt og så hvis nogle andre får mens så kan du være deres redning.
Kh

  • Mig der prøver at hjælpe, Pige, 12 år

Kære pige.

Jeg havde pletblødning i 2 år før jeg fik min mens ordenligt. Jeg var 12 da jeg startede med at pletbløde også 14 da den kom rigtigt. Det er et tegn på at kroppen NÆSTEN er der. Nogle gange skal der vokses lidt mere. Men det er HELT sikkert et tegn på at du skal have bind med i din skoletaske til hvis det en dag skulle ske i skolen.(:
Du kan endda tale med din mor om det, er helt sikker på at hun måske kan fortælle dig en masse.(:

  • Ukendt, Pige, 15 år

Heyy oplevede også pletblødning en Juni nogle år tilbage, og fik først min mens November (samme år). Men er ret sikker på at det i hvertfald betyder du får din mens indenfor et halvt års tid eller noget deromkring! Du kan godt begynde at forberede dig og tage bind med i tasken for en sikkerheds skyld. Men seriøst, nyd tiden uden mens! Det er ret nederen i længden.

  • Hehehhe, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er, se en video om emnet eller teste din viden om facts og myter i en quiz.

Du kan også lære at byde din første menstruation velkommen eller få gode råd til, hvordan du taler om den, hvad du kan gøre, hvis du har smerter eller hvis du bløder igennem.

Bliv klogere på, hvad andre piger oplever med deres menstruation, læs deres breve og tips eller giv dit eget tip videre.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat