Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Av

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære du, da jeg fik mens gjorde det heller ikke ondt i starten. Lige pludseligt fik jeg mega mange mavekramper, og synes virkelig også at det gjorde ondt. Som de andre også skriver kan du bl.a. bruge varmepude, det synes jeg også hjælper. Noget andet som også nogen gange hjælper for mig er at drikke cola. Ved ikke hvorfor troede egentligt det var en skrøne, men det virker nogen gange for mig. Lidt spøjst, men bare det virker, så det kunne du måske også prøve.

  • Anonym

Hej søde
Hvor er du sej at du skriver her ind!

Jeg får også selv smerter, nogen gange mange, andre gange kan jeg ikke mærke det – sårn er det bare 🙂

Jeg har selv altid hadet piller, men et panodil vil helt sikkert hjælpe, ellers er en varmepude en god ide (du kan finde en varmepude, eller varmebamse i normal, har selv en varmebamse:))

Hvis du ikke har mod på at selv købe panodil, tror jeg helt sikkert din mor har et lager

Held og lykke!
Du er så sej!
Og husk
Det er dig der bestemmer 😀
Altid

Håber jeg hjalp 🙂

Kh Pigen der ville hjælpe

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej❤️ jeg har også ekstreme kramper hver gang jeg har mens❤️ jeg har det lige nu og tager paracetamol og iprem på samme tid, bruger også varmepude og massere af chokolade. Jeg bløder også ret meget og der bruger jeg en super plus tampon og 2 bind til dem der bløder meget. Jeg tager det ene bind på normalt og det andet vandret under det normale også skifter jeg det hele hver 3 time fordi at ellers bløder jeg i gennem. Min mens vare også i 8-9 dage så kan jeg godt finde på at blive hjemme de værste dage da jeg tit får kramper og kaster op og stor tuder. Jeg fik det som 9 årig og er 14 år nu, det har været sådan siden jeg var 11 år.

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er, se en video om emnet eller teste din viden om facts og myter i en quiz.

Du kan også lære at byde din første menstruation velkommen eller få gode råd til, hvordan du taler om den, hvad du kan gøre, hvis du har smerter eller hvis du bløder igennem.

Bliv klogere på, hvad andre piger oplever med deres menstruation, læs deres breve og tips eller giv dit eget tip videre.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat