Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drenge og mens

Det fordi jeg skal hen til 5 drenge

og sove med dem i et sommer hus

de er alle 15 og en 18 men jeg har lige fået min mens

og jeg skal der hen om få dage

og bløder meget på 3-4-5 dage

og skal være dee i nogle dage

så alså hvordan skal jeg komme ud på toiletet med bin

d uden de ser. Mig og Hva hvis jwg bløder igenem

alså jeg panikker

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Men alså drengene gør nomalt grin med det alså fx siger ej bro har du din mens eller Hva

  • Hende der skrev brevet, Pige, 14 år

Hej jeg er selv en pige der har virkelig kraftige blødninger, jeg tror jeg har blødt igennem ca 8 gange, plus de gange om natten, og jeg har kun haft mens i cirka lidt over et halvt år. Imens det sker synes jeg det er ret pinligt, men er begyndt at vænne mig til det. Jeg har gjort det flere gange hvor jeg er i skole, men der er ingen der har sagt noget. Du kan altid dække det med en trøje eller noget, vil dog ikke anbefale dig at tage nederdel på da det er bare vil gøre det værre hvis det også går igennem den. Jeg kan godt forstå hvis du synes det er pinligt at vise dine bind, Sådan har jeg det også selv. Du kan tage i lommen eller i en toilettaske. I år da jeg var på sommerferie med min vendinde i hendes farfars sommerhus, blødte jeg igennem i sengen, også selvom jeg havde haft to natbind på og jeg lå oven på min dyne gik det igennem og ned på sengen. Jeg blev nødt til at smide dyne betrækket ud fordi det var så voldsomt. Men ja du kan altid dække det vis du bløder igennem.😊

  • Pige, Pige, 14 år

Hey smukke. Du skal prøve at tage det stille og roligt først og fremmest. Det andet du skal gøre at måske at finde nogen bind du godt kan lide og du føler dig godt tilpas i og ik føler du bløder over alt. Tror hellere ik at drengene lægger mærke til det overhovedet men ellers kan du altid have et bind i din lomme eller taske eller whatever.

  • Jeg er her for dig, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er, se en video om emnet eller teste din viden om facts og myter i en quiz.

Du kan også lære at byde din første menstruation velkommen eller få gode råd til, hvordan du taler om den, hvad du kan gøre, hvis du har smerter eller hvis du bløder igennem.

Bliv klogere på, hvad andre piger oplever med deres menstruation, læs deres breve og tips eller giv dit eget tip videre.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat