Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er det mange bind?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14 😊
Ja, jeg har blødt igennem mange gange og det er ikke fedt, men der sker ikke noget ved det. Hvis du bløder igennem på en stol kan du vente til alle er gået og tage en klud eller papir og tørre det op, og hvis det er helt umuligt så stil stolen et andet sted så folk ikke kan se det dig der har blødt igennem ( ved godt det lyder lidt dumt, men folk vil kunne forstå dig ) Jeg ved ikke om jeg har forstået det rigtigt, men hvis du har brug for 10 natbind på en dag er det måske lidt meget. Du kan snakke med din sundhedsplejerske hvis du har lyst så kan hun nok hjælpe dig lidt ( Ved godt det måske ikke lyder så fedt, men jeg tror nok det skal gå ) Håber det kunne hjælpe dig lidt 😃

  • Energispreder, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er, se en video om emnet eller teste din viden om facts og myter i en quiz.

Du kan også lære at byde din første menstruation velkommen eller få gode råd til, hvordan du taler om den, hvad du kan gøre, hvis du har smerter eller hvis du bløder igennem.

Bliv klogere på, hvad andre piger oplever med deres menstruation, læs deres breve og tips eller giv dit eget tip videre.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat