Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Brunligt udflåd

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej skatter!
Ja, du har vidst fået mens! Og du er blevet en rigtig kvinde! Mens skal du OVERHOVEDET ikke skamme dig ovre hvis du nogle sinde skulle være i tvivl om det <3 jeg fik det første gang da jeg var 13 og jeg blev mega forvirret da jeg først fik det 4 måneder senere og der gik mellem 3 uger og 5 måneder! min krop skulle lige vende sig til det! og den er stadig ikke blevet reglmæssig! vil gerne give dig et råd! download en app ved navn "Flo" og tryk ind de gange du får mens! det vil gøre så du er forberdt om det! <3
Med maven er det også 110% normalt! det kaldes mens kramper! der findes milioner vis af råd til det på nettet! det der hjælper mig meget er at skælve mellem at gå en tur samt når du kommer hjem ligge dig under dynen og have det meget varmt! tage knæerne op og se din yndlings film! håber det kunne hjælpe dig! den app der hjælper enormt meget mig <3

Tillykke tror jeg :)) ik skam dig ovre det okay!!

  • Pige 14 år, Pige, 14 år

Du har fået din mens. Og det er helt normalt at have ondt i maven når du for mens. Og også en uge eller i hvert fald nogen dage for. Det er bare lige så du ved det😊😉

  • pige, Pige, 14 år

Det er forskeleligt fra pige til pige hvor langt tid der går, men så vidt du beskriver, tror jeg du har fået din menstration!
Tillykke 🥰

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er, se en video om emnet eller teste din viden om facts og myter i en quiz.

Du kan også lære at byde din første menstruation velkommen eller få gode råd til, hvordan du taler om den, hvad du kan gøre, hvis du har smerter eller hvis du bløder igennem.

Bliv klogere på, hvad andre piger oplever med deres menstruation, læs deres breve og tips eller giv dit eget tip videre.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat