Brev

Anstrengende mens!

Hejj

Jeg bløder virkelig meget når jeg har mens…

Især på 2 og 4 dagen.

Det er virkelig anstrengende,

da jeg hele tiden skal tænke på

om jeg nu bløder igennem.

I hvert fald så må i gerne skrive nogle tips

hvis i har nogle erfaringer 🙂

Tak på forhånd

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hej med dig,
Jeg har en veninde som bløder meget, og når hun kommer i skole så tager hun et bind og et tampon i så hun er sikker, og så skal du ud og tjekke mindst 2 gange på en skoledag. Men det kan også være du skal sige det til din mor, og måske komme på P-piller, sådan det forminsker blødningen.
Håber mit svar kunne hjælpe:)

  • Anonym, Pige, 14 år

Hejsa.
Min mens er nærmest lige præcis sådan. Den er ikke så slem første eller de sidste dage, men på 2 og 3 dagen er den virkelig slem. Jeg bruger ikke tampon da jeg ikke føler mig tilpas og bruger derfor kun bind. Jeg var også på et tidpunkt hele tiden bange for om jeg ville bløde igennem, indtil jeg indså hvor gode bind egentlig er. Jeg kan gå med mit bind i over 2 timer på 2 og 3 dagen uden at, der sker noget. Et tip kunne også være at, du tog cykelshorts indenunder dine bukser så kan du være helt sikker på ikke at bløde igennem:)
Håber du finder ud af noget❤️

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er, se en video om emnet eller teste din viden om facts og myter i en quiz.

Du kan også lære at byde din første menstruation velkommen eller få gode råd til, hvordan du taler om den, hvad du kan gøre, hvis du har smerter eller hvis du bløder igennem.

Bliv klogere på, hvad andre piger oplever med deres menstruation, læs deres breve og tips eller giv dit eget tip videre.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat