Brev

Aldrig haft mens

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa:)
Kan godt forstå det. Min mor fik det da hun var 16 år da hun fin sin første mens. Jeg fik det selv som 14 årlig så jeg vil sige at det er helt normalt og du er bestemt ikke unormal/forket

KH

  • Anonym, Pige, 15 år

Jeg ved godt at det lyder skørt, men min søster fik det som 18-årig. Det var meget sent. Jeg fik det som 12-årig og jeg synes at du bare er heldig, du slipper for bind og tamponer og alt det der. Jeg tror ikke at du skal være nervøs. Den kan stadig nå at komme!

  • Anonym, Pige, 16 år

Nu ved jeg godt at alle taler om hvor normalt det er, men jeg vil lige påpege at det er en sen alder ikke at have fået det i. Det er rigtig godt at du har kontaktet en læge som kan tjekke at alt er okej, der er meget stor sandsynlighed for at alt er som det skal være og du bare er sen, men det kan godt være at der er noget i vejen. Det er bedst at forberede sig på det værste i alle situationer, hvor en af det værste tilfælde her kan være at du ikke kan få børn. Jeg synes at du skal tale med din mor omkring den her situation og hvad du føler, hun kan støtte dig indtil du bliver tjekket. Det er meget sikkert at det ikke er noget, knus!

  • Ndnsnsk, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er, se en video om emnet eller teste din viden om facts og myter i en quiz.

Du kan også lære at byde din første menstruation velkommen eller få gode råd til, hvordan du taler om den, hvad du kan gøre, hvis du har smerter eller hvis du bløder igennem.

Bliv klogere på, hvad andre piger oplever med deres menstruation, læs deres breve og tips eller giv dit eget tip videre.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat