Gratis

anonymt

24/7

Brev

3 måneder uden menstruation..?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa. Det er normalt at ens menstruationscyklus kan svinge meget de første år efter at man har fået det. Der kan sagtens gå 3-6 måneder i mellem. Dog kan der evt. være andre årsager som stress, angst eller hvis du har tabt dig, som gør at den kan udeblive over længere tid. Hvis ikke det er tilfældet for dig, er det at slappe af og ikke tænke for meget over det, være det bedste du kan gøre indtil videre. Ellers kan det også hjælpe at snakke med din mor eller din læge om det, hvis du stadig er bekymret.
Håber mit svar kunne hjælpe:)

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej søde

Jeg har det samme problem har bare ikke haft min i 1 år nu.

Jeg valgte at snakke med min mor som egentlig ikke vidste så meget om det så prøvede at skrive til en læge inde på sundhed.dk tror jeg det heder 🤣

Hun/han fortalte mig at det kan være på grund af mange til ændring i spisevaner, stopning af at dyrke motion og store svingninger i vægt
Det kan være noget af det passer til dig?
Ellers prøv at snak med din mor, skriv til en læge eller tag ud til en læge.

Og self pas på dig selv vær opmærksom på hvordan din krop reagere og vis der er noget helt forkert så endelig sig det til nogen og vis du ikke har en familie så gå til en du stoler på

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er normalt. Min veninde som også har fået det for omkring 1 år siden, havde det heller ikke i sådan 4 måneder i træk, men så begyndte den ligeså stille at komme igen. Det er bare generelt meget uregelmæssigt i starten. Jeg fik min for omkring 5-6 år siden og den er først lige i løbet af det sidste år begyndt at være 100% regelmæssig. No worries omkring det, men hvis det er noget der bekymrer dig meget, synes jeg du skal snakke med din mor eller en veninde om det.

  • m, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er, se en video om emnet eller teste din viden om facts og myter i en quiz.

Du kan også lære at byde din første menstruation velkommen eller få gode råd til, hvordan du taler om den, hvad du kan gøre, hvis du har smerter eller hvis du bløder igennem.

Bliv klogere på, hvad andre piger oplever med deres menstruation, læs deres breve og tips eller giv dit eget tip videre.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat